Nova vest
Košarka

Nedelja, 18.09.2022.

07:58

Madar: Da dovršimo započeto VIDEO

Plejmejker Partizana, Jam Madar, prokomentarisao je za TV Partizan ambicije "parnog valjka" pred početak nove sezone.

Izvor: B92

Autor:B92

Madar: Da dovršimo započeto VIDEO
Foto: Srðan Stevanoviæ/Starsport

Izraelac se u redove crno-belih vratio posle učešća na Evropskom prvenstvu.

"Lepo je vratiti se u Beograd, stigao sam pre dva dana. Odmorio sam se posle reprezentativnih obaveza i sada sam spreman za početak nove sezone.”

Njegova selekcija rano je završila učešće na šampionatu Evrope.

"Dobro takmičenje, dobra organizacija, dešavaju se “ludačke” stvari tamo…Bilo je lepo biti deo Eurobasketa. Sada počinje nova sezona, uzbuđen sam što sam ponovo u Beogradu. Imamo dobru grupu momaka, neke jako talentovane igrače…Siguran sam da će stručni štab učiniti sve kako bismo bili što bolji tim. Započeli smo nešto prošle sezone, ove je vreme da odemo stepenik više i završimo započetu misiju.”

Crno-beli će igrati u Evroligi prvi put posle osam godina.

"Uzbuđen sam, svi žele da igraju na najvišem nivou. Siguran sam da će nas treneri sjajno pripremiti za predstojeće izazove. Imamo vremena da se upoznamo, uklopimo i zaigramo najbolju moguću košarku.”

Iza Jama je prva sezona koju je odigrao van Izraela.

"Bilo je lepo deo leta provesti sa porodicom i prijateljima. Nedostajalo mi je sve to jer je prošla sezona bila prva koju sam proveo van Izraela. Preostali deo vremena sam izdvojio za rad i pripremu jer nas čeka izazovna sezona za koju moramo biti spremni.”

Madar ne krije da mu život u Beogradu izuzetno prija.

"Nedostajao mi je Beograd. Lepo je biti kući, ali sam isto tako uzbuđen i ovde. Siguran sam da nas čeka dobra sezona.”

Na kraju razgovora poručio je navijačima:

"Siguran sam da nas očekuje sjajan ambijent u Štark areni na svakoj utakmici. Navijači će napraviti iskorak u odnosu na prethodnu sezonu, siguran sam, a na nama je da se pripremimo i nastavimo započeto iz prethodne sezone.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve