Nova vest
Fudbal

Petak, 16.09.2022.

14:47

Ten Hag najavio sve više golova od Ronalda

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag hvalio je Kristijana Ronalda nakon pobede u Ligi Evrope (2:0) protiv Šerifa.

Izvor:

Autor:

Ten Hag najavio sve više golova od Ronalda
Foto: EPA/ Peter Powell

Ronaldo je postigao prvi gol ove sezone u 39. minutu iz jedanaesterca i to je bio njegov 699. gol u klupskim takmičenjima, ali prvi u Ligi Evrope.

On je veći deo leta proveo pokušavajući da ode sa Old Traforda, propustio je pripreme i u utakmice je uglavnom ulazio sa klupe, a njegov trener Erik ten Hag rekao je da Portugalac polako ulazi u fizičku formu.

"To se moglo očekivati kada propustite pripreme, zbog čega je morao da radi zaista naporno kako bi se vratio pravu fizičku formu. Kada se vrati u formu postizaće više golova. Mislim da je potpuno posvećen ovom projektu i potpuno je posvećen ovom timu, potpuno je uključen", rekao je Ten Hag britanskim medijima.

"Vidite i veze oko njega, a on takođe gradi veze i zadovoljan sam time", dodao je holandski trener. Ronaldo je samo jednom bio prvotimac ove sezone u Premijer ligi.

Junajted će narednu utakmicu odigrati tek 2. oktobra i to veliki gradski derbi protiv Sitija zbog obaveza reprezentacija u Ligi nacija, ali i odloženih utakmica u Engleskoj posle smrti kraljice Elizabete Druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu