Er Srbija: Letovi kasnili ili otkazani zbog lošeg vremena

16.09.2022

21:33

0

Povratni let JU185 od Tivta do Beograda je otkazan jer je na tivatskom aerodromu u međuvremenu završeno radno vreme.

Er Srbija: Letovi kasnili ili otkazani zbog lošeg vremena
Aerodrom "Nikola Tesla" - Copyright Promo/24sedam/Vladimir Nešović

Er Srbija sopaštila je da su vremenski uslovi na aerodromu Nikola Telsa i nemogućnost točenja goriva na beogradskom aerodromu doveli do kasnjenja leta JU184 od Beograda do Tivta, te je on preusmeren u Podgoricu.


Povratni let JU185 od Tivta do Beograda je otkazan jer je na tivatskom aerodromu u međuvremenu završeno radno vreme. Zbog nepovoljnih vremenskih uslova otkazani su i letovi JU 354 od Beograda do Berlina i povratni JU355 od Berlina do Beograda.

Došlo je i do višesatnih kašnjenja još nekoliko redovnih i čarter letova srpske nacionalne avio-kompanije u večernjim satima.
Profimedia
 

Tokom sutrašnjeg dana bog istih razloga jutarnji let JU370 iz Beograda za Cirih, kao i povratni JU371 iz Ciriha za Beograd biti otkazani, a putnici preusmereni na popodnevne letove srpske nacionalne avio-kompanije do tog grada.

Er Srbija navodi i da se zbog faznih kašnjenja u redu letenja mogu očekivati i promene tipa aviona, kao i kašnjenja i eventualna otkazivanja i na drugim letovima.

Er Srbija žali zbog neprijatnosti i čini sve što je u njenoj moći da osigura da se saobraćaj normalizuje što je moguće pre, navedeno je u saopštenju nacionalne avio-kompanije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike