Nova vest
Košarka

Sreda, 24.08.2022.

22:06

Mađar kritikovao Real zbog otpuštanja Lasa

Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Mađarske Adam Hanga prokomentarisao je odlazak Pabla Lasa.

Izvor: LN

Autor: LN

Mađar kritikovao Real zbog otpuštanja Lasa
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Laso od ove sezone nije trener Reala, nakon što je ranije tokom godine doživeo infarkt.

Španski stručnjak je minule sezone igrao finale Evrolige, te je osvojio domaće prvenstvo, ali je saradnja završena sa klubom u kojem je proveo poslednjih 11 godina.

Realov timski kardiolog je naveo da bi treniranje kluba poput Reala donelo preveliku količinu stresa i napora za Lasa, ali je sam trener nešto kasnije izjavio da nije saglasan sa tom konstatacijom i da je dobio potvrdu od lekara da može da vodi tim.

"Bio je to nesrećan splet okolnosti. Prvi srčani udar, a onda i odlazak. Ne znam šta se sve desilo između menadžmenta i Pabla, ali sigurno sve to nije izvedeno na najbolji način, posebno nakon toga što se desilo i toga kako smo mi igrali",
rekao je Hanga za "Basket Njuz" i dodao:

"Bila je to teška sezona. Za Pabla, verovatno, jedna od najtežih. Izgubili smo mnogo utakmica, mučili se, ali smo na kraju ušli u svako moguće finale i osvojili prvenstvo. Bila je to loša situacija, ali moramo da idemo dalje"
.

Podsetimo, KK Crvena zvezda je u jednom trenutku rekao da je kontatkirao Lasa, ali je sam trener to kasnije demantovao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu