');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

DEVOJKA TEŠKO POVREĐENA U UDESU KOD VRBASA Automobil naleteo na nju, lekari joj se bore za život

Svetlana G. (28) iz Srbobrana, koja je teško povređena kada je na nju pod za sada nerajašnjenim okolnostima naletelo vozilo kojim je upravljala devojka stara 21 godinu iz Despotova i dalje nalazi u Kliničkom centru Vojvodine i njeno stanje je izuzetno teško i lekari joj se bore za život.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: S. Krstić / Ringier
.

- U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine dana 18.avgusta primljena je pacijentkinja S. G. (28) godište sa teškim telesnim povredama. Nakon sprovedene inicijalne dijagnostike, lekarske pomoći pacijentkinja je izrazito teškog opšteg stanja smeštena na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola gde vrši praćenje opšteg stanja, hemodinamska optmizacija uz ostale mere intenzivnog lečenja-izjavio je Siniša Knežević iz KCV pre tri dana.

Blic preporučuje

Podsetimo, na Svetlanu G. (28) iz Srbobrana je, pod, za sada nerazjašnjenim okolnostima, naletelo vozilo u selu Kucura kod Vrbasa. Kako smo već prethodno pisali, istragu je preuzelo Osnovno javno tužilaštvo u Vrbasu, a ta informacija potvrđena nam je u PU Novi Sad.