„Radnički 1912“ zabeležio drugi trijumf ove sezone

SOMBOR – Fudbaleri Radničkog 1912 zabeležili su drugi trijumf u ovogodišnjem šampionatu Srpske lige Vojvodine. Iako su iz FK „Naftagas“ bili za nijansu bolji rival tokom prvog poluvremena, domaći su u nastavku susreta zaigrali mnogo bolje i konkretnije, te im je bilo dovoljno svega sedam minuta za ubedljiv trijumf.

Poveli su „crveno – beli“ u 52. minutu pogotkom napadača Luke Jovanića. Četiri minuta kasnije, Matijević je odličnom asistencijom proigrao Antunića, koji je matirao gostujućeg golmana za 2:0. Tri minuta kasnije Đorđe Glišović postavlja konačan rezultat susreta, 3:0. „Radnički 1912“ nakon dva kola ima maksimalnih šest bodova, a narednog vikenda, u derbiju kola gostuju u Odžacima ekipi Tekstilca.

Kulski Hajduk nakon prošlonedeljne pobede u Stanišiću juče je na domaćem terenu remizirao sa Omladincem iz Novih Banovaca – 0:0.

FK „Sloga“ je zabeležila prvu pobedu u Vojvođanskoj ligi Sever, pobedom nad Krilom Krajine – 3:0. Poveli su Čonopljanci golom Kemenja, dok je u nastavku goste dokusurio Milovan Vukas sa dva pogotka.

Predstavnici Apatina zabeležili su pobede.  FK „Bratstvo“ je savladalo Obilić iz Zmajeva sa 5:0, dok je apatinska „Mladost“ sa 2:1 bila bolja od Radničkog 1918 iz Ratkova.

Somborski predstavnici u PFL Sombor zabeleži su dva poraza. Kordun je ubedljivo poražen u Karavukovu, rezultatom 0:4, dok je Žak minimalno izgubio u Crvenki, 0:1.

Hajduk iz Stapara će na teren danas, gostujući u Obrovcu, dok će ekipa iz Stanišića biti gost u Šajkašu. Takođe, danas se igra i kompletno drugo kolo MFL 1 lige, a sve utakmice se igraju od 17 časova.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.