Lalatović s Borcem srušio Željezničar, pa poslao poruku navijačima iz Sarajeva

Sve bolja izdanja tima iz Banja Luke

Fudbaleri Borca iz Banja Luke pobedili su Željezničar iz Sarajeva sa 2:1 na svom terenu u šestom kolu Premijer lige BiH.

Poveo je Borac u 14. minutu autogolom Sjepana Vega, koji je nespretno reagovao u svom kaznenom prostoru posle jednog centaršuta sa leve strane.

Na dva nula povisio je Aleksandar Vojinović u 41. minutu, dok je utešni gol za goste iz Sarajeva postigao Semir Stilić sa bele tačke u 77. minutu.

Borac je ovom pobedom pretekao Željezničar na tabeli i sada je na trećem mestu, sa bodom manje od Širokog Brijega, koji je prvi, ali ima i meč manje.

Posle meča je Nenad Lalatović rekao da je srećan kako je njegova ekipa igrala u prvom poluvremenu, a imaoje i fer poruku za tim Željezničara i njegove navijače.

– Prezadovoljan sam igrom u prvih 45 minuta, mislim da smo bili puno bolji protivnik i da smo zasluženo vodili. Bili smo u tom prvom poluvremenu te prvih 10 minuta drugog dela bolji tim, nakon čega je Željezničar bio bolji, te je zaslužio pogodak. Mogli smo da damo gol na 2:0 i da ranije rešimo utakmicu, propustili smo dve velike šanse i žao mi je što nam se to dešava. Imali smo situaciju da nam 2:0 bude problematično i protiv tima sa Farskih Ostrva i protiv Sloge. Željo je veliki tim, on ima sjajne navijače, sjajan je klub i zaslužuje da naredne godine igra kvalifikacije za Evropu. Željo je jedan veliki klub i ja mu želim sve najbolje u nastavku sezone, a mojim igračima čestitam na važnoj pobjedi. Naravno, i nama želim da igramo u Evropi“,

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.