Arsenal igra kao nekada: Topdžije vezale i 3. vezanu pobedu, nagoveštavaju li i borbu za titulu?

Ne pamti se period kada su fudbaleri iz Londona igrali na ovakav način

Mikel Arteta je našao spoj Arsenalu ove sezone i to je svima jasno! Klub iz Londona je nastavio sa odličnim rezultatima i u meču 3. kola Premijer lige je uspeo da savlada Burnmaut sa 3:0, čime su i zadržali stoprocentan učinak u šampionatu.

Španski trener je ovog leta dobio odrešene ruke i dovoljno novca da dovede sve igrače po njegovoj želji, pa je tako i napravio tim koji, reklo bi se, savršeno funkcioniše. Bar u ova prva tri kola, gde ekipa ima tri pobede.

Krenulo je odlično po Arsenal, igrao se 5. minut meča kada je Martin Odegard postigao gol za 1:0 i tako je najavio kanonadu svog kluba. Isti igrač je samo šest minuta kasnije postigao i još jedan pogodak, kada mu je asistirao Gabrijel Žesus za 2:0.

Tim rezultatom se otišlo i na pauzu, a onda je najlepši trenutak meča viđen u drugom poluvremenu. Odigrana je akcija posle kornera, Džaka je dobio loptu negde u šesnaestercu, a potom ju je samo odložio za Salibu koji je prelepim udarcem postavio konačnih 3:0

Ovom pobedom, Arsenal se osamostalio na prvoj poziciji, gde će moći da im se pridruži Mančester siti, ukoliko savlada Njukasla u njihovom meču trećeg kola
Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.