Nova vest
Tenis

Petak, 19.08.2022.

14:55

Nori: Novak je još pedantniji

Kameron Nori u četvrtfinalu Mastersa u Sinsinatiju naredne noći igra protiv Karlosa Alkarasa.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Nori: Novak je još pedantniji
Foto: Profimedia

Britanac je tokom nedelje zabeležio nekoliko dobrih igara, pobedio je Holgera Runea, Endija Marija i Bena Šeltona, a u jednom razgovoru za Tenis Čenel dotakao se i Novaka Đokovića.

Šampion Vimbldona ne igra u Sinsinatiju, pod velikim upitnikom je i njegov nastup na US Openu, ali Norija su potsetili kako je Novak baš u Londonu rekao kako mu se dopada sklonost Norija ka detaljnoj pripremi.

Novak je tada rekao da mu se sviđa to što Nori brine o svemu, donosi sa sobom hranu i spremljenu tečnost, te ništa ne prepušta slučaju.

Nori je priznao da nije oduvek bilo tako.

"To je nešto što se kod mene razvilo malo kasnije, pre koledža, bio je to apsolutni haos! Kako mi je karijera išla na bolje, bivao sam sve profesionalniji, trudim se da sada radim sve kako treba. Pokušavam na taj način da dam sebi najveću moguću šansu da se takmičim i osećam dobro na terenu i van njega", kaže Nori.

On kaže da je mnogo toga video baš kod Novaka.

"Prilično sam siguran da se i Novak trudi da radi isto. Video sam ga kako na turnire donosi sa sobom hranu u plastičnim posudama i posle to podgreva, to je još pedantnije. Hoću da verujem da radi isto, da su u pitanju situacije vodite računa i o najmanjim sitnicama, poput tih sa hranom", zaključio je Nori.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve