Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2022.

20:55

Stigle kazne – Tuhel suspendovan i plaća duplo više nego Konte

Engleska FA izrekla je kazne menadžerima Čelsija i Totenhema Tomasu Tuhelu i Antoniju Konteu za sukob koji su imali prethodnog vikenda u derbiju Premijer lige.

Izvor: SS

Autor: SS

Stigle kazne – Tuhel suspendovan i plaća duplo više nego Konte
Foto: Profimedia

Menadžer Čelsija Tomas Tuhel kažnjen je sa 35.000 funti i zabranom vođenja ekipe na jednoj utakmici zbog sukoba sa kolegom iz Totenhema Antonijem Konteom na nedeljnom derbiju engleske Premijer lige.

Konte je kažnjen sa 15.000 funti, ali je uspeo da izbegne zabranu vođenja ekipe zbog nedoličnog ponašanja u remiju na Stamford Bridžu.

Tuhelova zabrana je privremena, dok se ne iznesu puni pismeni razlozi da se menadžeru Čelsija omogući da predvodi ekipu u nedeljnom meču protiv Lidsa.

Tradicionalno rukovanje dva trenera po završetku meča dovelo je do guranja Tuhela i Kontea, pa su obojica zaradili crvene kartone.

Tuhel bi mogao da bude kažnjen i zbog komentarisanja suđenja posle meča.

On je po završetku utakmice izjavio da bi "možda bilo bolje" da sudija Entoni Tejlor ne sudi utakmice Čelsija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve