Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.08.2022.

22:09

Trener Makabija: Zvezda jaka, može da ode u oba smera

Trener Makabija iz Haife Barak Baher govorio je za medije pred prvi duel plej-ofa kvalifikacija protiv Crvene zvezde.

Izvor:

Autor:

Trener Makabija: Zvezda jaka, može da ode u oba smera
EPA/ALEXANDRA WEY

Istakao je da zna veličinu zadatka koja je pred njim i njegovim timom.

"Smatram da smo strogi prema igri koju smo prikazali na Kipru. Ukoliko posmatrate čiste prilike trebalo je da rezultat bude 5:2 za nas. Istina je da je bilo i manje dobrih stvari, ali ovo je vrlo dobar tim i došli smo do ove faze svojim zaslugama. Nalazimo se u odličnoj poziciji, u dobroj smo formi i želimo da napravimo još jedan korak napred. Želimo da igramo svoju igru, međutim rival je jak. Protiv Olimpijakosa smo krenuli u napad i ranio postigli gol. Imamo iskusne igrače koji znaju kako da se nose sa teškim situacijama poput one u Limasolu. Stvari mogu da krenu u oba smera, ali je važno na pravi način reagovati na rasplet. Verujem da će igrači uspeti u tome", rekao je Baher.

Neposredno pre ovog meča odbijen im je zahtev za odlaganje prvenstvenog meča protiv Šahnina. Tako će Makabi između dva susreta sa crveno-belima igrati i na premijeri u izraelskom šampionatu.

"Ne sviđa mi se što moram da se bavim ovom temom uoči utakmice, ali svima su prvenstveni dueli odlagani zbog izazova u Evropi. Neće međutim biti izgovora. Šteta što je ovako, ali ćemo dati sve od sebe i sutra i u subotu", jasan je Baher.

Sa njim je na konferenciji bio i igrač tog tima Šaron Šeri koji je podelio svoja očekivanja.

"Trener nas je pripremio za naredni duel i predočio nam sve detalje vezane za rivala. Spremni smo za utamicu i uživamo u trenutku. Svi znaju moje kvalitete, ali lično najviše volim kada doprinesem da saigrači budu bolji. Sanjam velike snove i samo tako je moguće ostvariti ciljeve, a ovo je jedan od najvećih trenutaka u mojoj karijeri. Učiniću sve kako bismo prošli u grupnu fazu. Motivacija je velika, ovo sam dugo čekao", rekao je Šeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve