7 ženskih nedostataka za kojima su muškarci ludi

by | avgust 16, 2022
nesavršenosti koje muškarci vole

To što nismo savršene ne znači da muškarcima nismo privlačne. Naprotiv! Ovo su samo neke naše nesavršenosti koje muškarci vole

 

Nesavršenosti koje muškarci vole: Obline

Suprotno našem mišljenju, muškarci nisu baš oduševljeni atletskim figurama bez grama sala. Ako ste popunjene na pravim mestima i imate ženstvenu formu – onda je to prava stvar. Muškarci i sami rado govore da više vole žene sa oblinama nego mršave lepotice.  Sada razmislite ponovo pre nego što odlučite da se oslobodite par kilograma viška.

 

Bore smejalice

Verujte da vas bore smejalice u muškim očima nimalo ne kvare! One poručuju muškarcima da imate laganu narav i vedar karakter. Pored toga, moda plastične hirurgije i preterana strast za injekcijama  nisu baš posledica želja prosečnog muškarca. Većina njih i dalje voli prirodnost koja uključuje i bore.

 

Nizak rast

Biti niska žena je apsolutni plus. Može da se oseća kao vitez pored vas i da vas nosi u naručju bez da se umori. Prava bajka. Snažan, hrabar zaštitnik, upravo tako želi da se oseća pored vas.

 

Nesavršenosti na koži

Ne govorimo o tome da potpuno prestanete da se brinete o sebi i da nosite samo udobnu odeću bez oblika. Ali, muškarcima ne smeta ako vam laktovi nisu savršeni ili ako vam iskoči po neka bubuljica. Takođe, prija im da vas povremeno vide u trenerci. Žena koja je savršena u svakom trenutku ne deluje realno.

 

Nesavršenosti koje muškarci vole: Neozbiljnost

Suviše ozbiljan odnos prema životu ne oslikava dobru ženu i brižnu majku, već dosadnu osobu. Sposobnost da se zabavljate i pravite šale čini vas privlačnijom i seksipilnijom u očima muškaraca. Ako ne možete da se odlučite za nešto veliko, onda počnite sa potpuno bezopasnim – šetnjom pod mesecom, iznenadnim odlaskom u bioskop na poslednju projekciju ili jedenjem pice u ponoć. Takva neozbiljnost je veoma popularna kod predstavnika jačeg pola.

 

Prirodnost

Ako želite da se smejete na sav glas i pravite grimase, samo napred i budite sigurni da vas niko neće osuđivati zbog toga. Muškarci vole prirodno ponašanje i lica bez šminke. Stoga, samo malo naglasite svoju prirodnu lepotu i samo budite svoji.

 

Odličan apetit

Izgleda kao da su žene potpuno prestale da uživaju u hrani i mere svaki zalogaj.  Međutim, prema psiholozima, ništa ne spaja ljude kao zajedničko kuvanje i jedenje hrane. Muškarci su oduševljeni dobrim apetitom svoje saputnice. Na podsvesnom nivou oni veruju da je sposobnost za uživanje u hrani jednaka sposobnosti uživanja u seksu.

antoniaguliem/gettyimagesplus