');
Najnovije vesti
Blic Vesti Beograd

Niko nije shvatio da pored njih prolazi jedan od NAJBOGATIJIH PRINČEVA: Šetao u "kežual" izdanju, posetio Đokovićev kafić, na Kalemegdanu jeo sladoled

Jedan od najbogatijih ljudi na svetu, izuzetno uticajan princ Hamdan Bin Muhamed Al Maktum, inače sin šeika Muhameda, vladara koji je na čelu Dubajia i ima ogroman značaj u arapskom svetu, ovih dana boravi u Beogradu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: instagram/faz3 / Instagram
.

Princ je u Beogradu fotografisao i snimao brojne lokacije i to objavljivao na svom Instagram profilu.

Posetio je Novi Beograd i kafić "Novak", prošetao se Kalemegdanom i pazario sladoled, slikao se na Brankovom mostu i ispod njega, kod starih stubova Mosta kralja Aleksandra, fotografisao je jedan mural Novaka Đokovića, a zabeležio je i svoj let do Srbije.

Foto: instagram/faz3 / Instagram

To je bila opuštena šetnja Beogradom u "kežual" izdanju i niko od prolaznika ne bi ni mogao da nasluti, ako ne poznaje lice ovog čoveka, da je reč o nekome čija imovina se procenjuje na 6 milijardi dolara!

Pošto je reč o prestolonasledniku Dubajia, jednoga dana moći ćemo da kažemo da je najmoćniji čovek Emirata jeo sladoled na šetalištu kroz Kališ, baš kao što to čini sasvim običan Beograđanin, piše Telegraf.rs.