Novi list, stara knjiga: Amber Herd će isterati svoje do kraja

Amber Herd i dalje ne odustaje od žalbe povodom presude u slučaju klevete koji je vodila protiv bivšeg supruga Džonija Depa, te je odlučila da sa potpuno novim pravnim timom nastavi borbu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 16.08.2022.

12:20

Novi list, stara knjiga: Amber Herd će isterati svoje do kraja
Foto: EPA-EFE/EVELYN HOCKSTEIN / POOL

Prema pisanju stranih medija, Amber Herd je zvanično podnela žalbu na presudu, i za potrebe nove pravne borbe unajmila je novi tim advokata koji će voditi novi slučaj.

Među advokatima koje mediji spominju su Dejvid L. Akselrod i Džej Vard Braun, koji su prethodno branili "Njujork tajms" ove godine zbog tužbe za klevetu koju je podnela političarka Sara Palin.

Ipak nije sve crno-belo: Gole slike Amber Herd umalo nisu završile u javnosti

"Apelacioni sud će, uvereni smo, odraditi posao kako treba. Ovde neće biti reči ni o čijoj popularnosti, niti će takve stvari imati bilo kakvu ulogu u priči", naglasili su advokati u saopštenju za medije, a prema pisanju, Amber Herd je najavila i nove dokaze protiv Džonija Depa.

Ko god da pobedi, mi smo izgubili

Kada je u pitanju njen prethodni advokatski tim, Ben Rotenborn će nastaviti da predstavlja Amber Herd, ali u svojstvu saradnika, dok će Ilejn Bredehoft izaći iz njenog tima.

Džoni Dep ponosno nosi srpsku kravatu; Miloš Biković oduševljen: "Skroman i pun poštovanja..." FOTO

"Ovo je sjajno vreme za predaju štafete", istakla je ona u izjavi za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: