Nađ otišao, Duljaj došao 1foto: Miroslav Todorovic/STARSPORT

Trenerska rokada u Partizanovoj klupskoj filijali.

Kako je Albert Nađ prekomandovan u prvi tim crno-belih, na posao pomoćnika novog šefa struke Gordana Petrića, vođenje Teleoptika preuzeo je bivši igrač kluba iz Humske 1 i jedan od saradnika prošlosezonskog stratega Aleksandra Stanojevića.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam, kao neko ko je prvenstveno prošao celu Omladinsku školu Partizana, u ovom trenutku preuzeo FК Teleoptik, koji je kroz svoju istoriju bio prava baza za razvoj igrača koji su potom bili ne samo prvotimci, već i napravili sjajne karijere. Podsetiću vas da su neki od njih bili, pre svega, legendarni kapiten Partizana i igrač sa najviše odigranih utakmica u crno-beloj porodici – Saša Ilić, potom Goran Arnaut, Ivica Iliev, Marko Živković, Miloš Jojić, Aleksandar Miljković, kao i Nikola Bleki Milenković i Aleksandar Mitrović, čija imena znamo šta znače u evropskim i svetskim okvirima.

To je upravo i moja želja, kao novog šefa stručnog štaba, da se ojača ta crno-bela linija, a ujedno otvori i put novim, talentovanim igračima koji će, kroz svoja najbolja izdanja u Teleoptiku, biti konkurentni za prvi tim. Podsećanja radi, upravo se Vanja Vlahović u prošloj generaciji nametnuo u širem izboru za prvi tim Partizana, dok je prekaljeni štoper – Bojan Ostojić, u našim redovima kao igrač, ali pre svega kao neko ko će mladim igračima pomoći dok sazrevaju. Upravo su sa njim stasali i Strahinja Pavlović i Nikola Bleki Milenković“, istakao je novi zemunskog trećeligaša.

Duljaj je trenersku karijeru započeo u mlađim kategorijama Šahtjora, a potom je radio i kao pomoćnik Paola Fonseke A timu ukrajinskog velikana. Januara 2020. vratio se u Partizan, u kom je igrao pre odlaska u Ukrajinu, na poziv tadašnjeg trenera crno-belih Sava Miloševića.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari