14. avgust  2022. 09.18  | Izvor: Tanjug

Vučić objavio pobedničku fotografiju za ovu nedelju

BEOGRAD -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a autor je Vesna Smiljanić.

"Dragi sugrađani, i ovog puta je zaista bilo teško izabrati pobedničku fotografiju, jer ste i ove nedelje oborili sve rekorde. Deseta razglednica #nasanajlepsasrbija dolazi nam sa Zlatibora i vraća nas u neka stara vremena. Raskošni zlatiborski krajolici kao da kriju staru planinsku kolibu, koja se nazire iza tradicionalnih srpskih ćilima. Tkanine prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, kako se najčešće opisuju ćilimi, vešto odolevaju vremenu i trendovima i već vekovima čuvaju našu tradiciju noseći u sebi posebnu poruku, ispisanu kroz simbole mističnog značenja specifičnog za epohu u kojoj su nastali.

pobednicka,, moja, lepa, srbija

U kombinaciji sa neverovatnom prirodom zlatiborskog kraja, zasigurno zaslužuje da se nađe na ovoj listi. Čestitamo Vesni, a vi nastavite da nam šaljete fotografije na imejl adresu nasanajlesasrbija@predsednik.rs", napisao je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

 

 

Tagovi