Vučić: Ana Brnabić i Miloš Vučević mogući kandidati za premijera

Aktuelna premijerka Ana Brnabić i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević mogući su kandidati za mandatara za sastav nove vlade.
Vučić: Ana Brnabić i Miloš Vučević mogući kandidati za premijera
Foto: 021.rs
To je u petak uveče izjavio predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić.

On je za TV Prva rekao da će stranački organi doneti odluku o kandidatu ukoliko bude iz SNS-a, a da postoji mogućnost da kandidata predloži i koalicioni partner, ali nije precizirao koji.

Istakao je da je veoma zadovoljan dosadašnjim radom premijerke, a na pitanje da li će ona obavljati neku drugu važnu funkciju u budućnosti, ako ne bude premijer, Vučić je kazao "apsolutno i nesumnjivo".
 
Naveo je i da za sada ne zna imena svih ministara, da još razmišlja, ali da će se o tome izjasniti i stranka.
  • Mučenik

    15.08.2022 14:03
    KADROVI KAO I DO SADA
    Stalno se pominje formiranje nove vlada, a ne očekuje se nikakva promena, osim novi ograničeni broj faca. Prvo, i do sada zna se ko i šta radi, a ministri i ostalih služe samo da aplaudiraju i klimaju glavom i ponašaju se dup*uzvlakački. Jedina persona, koja radi šta hoće je Mihajlović, koja se svađala osim sa šefom prema kome ima "bratsko" samopoštovanje. Na kraju, sve će biti isto i njega, na svu sreću, imamo.ΛV najavio dva kandidata za mesto premijera i to: kandidat Vučević. Predlagač nije jàsan, kada je Vučević protiv šefa pokrenuo dva sudska postupka, jedan u vezi "Jovanjice", a drugi u vezi malverzacije u fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima i oba spora izgubio. Takve će rezultate imati i u radu Vlade. Da li se ovim slučajevima seća predlagač kandidata za premijera. Zaboravan je izgleda, a prijatelji ne smeju da ga podsećaju. Predložena Brnabić bar ga nije tužila do sada, a nije uspela da ga dovodi, na Prajd paradama i nije se mešala u poslu pemijerke. "Sve teče sve se menja"-"Panta rei" i sve je kod njih moguće, jer sve funkcije obavlja "prvi čovek"!? Želim im puno uspeha, a narodu kako mu bude.
  • jovica s brcima

    14.08.2022 08:20
    moguci kandidati
    sada je red na ambasade i sluzbe da postignu dogovor ko ce biti da li neko od mogucih ili neki nemoguci ipak
  • Miloš

    13.08.2022 21:14
    Podrška...
    ...mom imenjaku za poziciju premijera. Da nam se skine sa grbače u NS. Jedini gori gradonačelnik u istoriji Novoga Sada je (možda), Mikloš Nađ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija