Nova vest
Košarka

Petak, 12.08.2022.

14:00

Prvo reprezentacija, pa Real Madrid

Mladi španski košarkaš Huan Nunjes poručio je da mu je važniji debi za reprezentaciju nego ugovor sa Real Madridom.

Izvor: SN

Autor: SN

Prvo reprezentacija, pa Real Madrid
Photo: FIBA

Huan Nunjes je MVP Evrobasketa za igrače mlađe od 20 godina i nedavno je odigrao prvi meč u dresu seniorske reprezentacije Španije, kad su igrali sa Grčkom.

Nunjes igra na poziciji plejmejkera, rođen je 2004. godine i dobio je 8 minuta tokom kojih je zabeležio 1 skok i 1 asistenciju.

"Poseban je osećaj debitovati za reprezentaciju, pogotovo u mom gradu. Sav sam se naježio, vrlo sam zahvalan, a i svi su mi čestitali pa sam jako srećan zbog svega što se dešava", rekao je Nunjes za Marku.

Nunjes je nedavno postao 16. košarkaš iz omladinske škole Real Madrida koga je Pablo Laso uvrstio u prvi tim, ali, on nema važeći ugovor sa "kraljevskim klubom" pošto mu je ugovor istekao na kraju sezone.

"Trenuto sam fokusiran na reprezentaciju i ne mogu mnogo toga da kažem o Real Madridu. Šta se desi, desiće se. Real Madrid je tim koji mora da pobeđuje i teško je da mladi igrači dobiju neku šansu tamo. Ipak, tokom godina smo mogli da vidimo da mladi momci uspeju da pronađu svoje mesto i to je model koji treba pratiti", navodi Nunjes.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve