Aktuelno

Kod njih sve pršti od strasti: Ovi horoskopski znaci su najbolji u krevetu

Bez sumnje - neke osobe su bolje od drugih kada je reč o telesnoj ljubavi. Da li to ima veze sa horoskop? Proverite koje znake astrolozi izdvajaju kao najbolje u krevetu...

Petak, 12.08.2022.

14:07

Izvor: B92

Kod njih sve pršti od strasti: Ovi horoskopski znaci su najbolji u krevetu
Foto: sakkmesterke/shutterstock

Podeli:


Škorpija


Škorpije su vrlo intrigantan znak, a kada svoju misteriju donesu u krevet, sve postaje još uzbudljivije.

Vole da eksprerimentišu, dominante su i to je ono što ih čini odličnim partnerima u krevetu.

Blizanci


S obzirom na to da Blizanci važe za podeljene ličnosti, u krevetu pokazuju i pokornu i dominantu stranu. Uvek imaju "trikove u rukavu", vole da koriste i seksualne igračke i sa njima nikada nije dosadno.

Lav

Samouvereni i šarmatni Lavovi poseduju zavodljivu harizmu koja može očarati svakoga. Najviše vole intenzivnu predigru, a jako im je važno da u krevetu svog partnera učine posebnim.

Vage

Vage su sjajne u krevetu i znaju kako da udovolje svom partneru, kako da zadovolje sve njegove želje. Uz Vagu je potrebno sa da se opustite i prepustite...

Ribe

Veoma osetljive Ribe uvek emocionalno reaguju tokom seksa. Trudiće se da se pored njih osećate sigurno i opušteno, a ukoliko im to ne uzvratite, neće vam zameriti. Budite spremni na to da vas iznenade nekim pokretima za koje niste ni znali da postoje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare