Vesti

0

Završen razgovor poljoprivrednika i predsednika opštine Rača, odgovori isti kao u Beogradu

Autor: IG

Izvor: Beta

Završen razgovor poljoprivrednika i predsednika opštine Rača, odgovori isti kao u Beogradu

Izvor: Beta/Dragan Gojić

Razgovori poljoprivrednika iz Rače kod Kragujevca sa predsednikom opštine Nenadom Savkovićem, koji su trajali nešto više od sat vremena, završeni su danas, a prema rečima poljoprivrednika iz ovog mesta dobili su potpuno iste odgovore kao i poljoprivrednici juče u Beogradu.

"Predsednik opštine i gradska vlast rekli su nam da imaju dobru volju i razumeju naše probleme ali da moraju da poštuju hijerarhiju koja pstoji u državi", rekao je jedan od organizatora protesta Milan Milošević za Danas.

Prema njegovim rečima, gradska vlast im je rekla da su voljni za saradnju kako bi im pomogli oko drugih problema koje imaju, ali da im ne mogu pomoći u vezi sa pet osnovnih zahteva poljoprivrednika u Srbiji.

Kako piše portal Danas, nezadovoljni poljoprivrednici iz Rače trenutno se dogovaraju sa kolegama iz Jagodine i Batočine o eventualnoj blokadi traktorima i mehanizacijom Skupštine grada Kragujevca.

U Rači je već drugi dan blokiran saobraćaj u glavnoj, Karađorđevoj ulici. Nezadovoljnim poljoprivrednicima iz ove šumadijske opštine koji od juče protestuju sa traktorima i mehanizacijom u toku noći su se priključile kolege iz Jagodine i Batočine.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR