Marijan Rističević predsednik skupštinskog odbora za poljoprivredu, Dejan Bulatović (SSP) zamenik predsednika 1Foto: Beta/AMIR HAMZAGIC/MO); Nenad Đorđević/FoNet

Narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ i predsednik Narodne seljačke stranke (NSS) Marijan Rističević biće predsednik skupštinskog Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, a njegov zamenik biće poslanik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović, saznaje Danas u političkim krugovima.

Rističević i Bulatović su članovi ovog odbora, ali još nije došlo do sednice na kojoj bi iz redova članova bili odabrani predsednik i zamenik predsednika.

Članovi ovog odbora, kako stoji na sajtu Skupštine, biće između ostalih i Miroslav Aleksić iz Narodne stranke, Milija Miletić, predsednik Ujedinjene seljačke stranke koja je deo poslaničke grupe oko SNS-a, Rade Basta iz Jedinstvene Srbije, Milovan Jakovljević iz Srpskog pokreta Dveri.

Rističević ranije za Bulatovića nije imao lepe reči, o njemu je na Tviteru cinično pisao kao o čestitom poljoprivredniku koji je svoju Zelenu stranku „predao“ Draganu Đilasu, na šta je Bulatović rekao da je to laž.

– Marjan Rističević… Napiše laž o meni i ta laž za 4 dana zaradi 34 lajka. Da vidimo koliko lajkova može da dobije činjenica da ga zbog pronevere robnih rezervi čekaju krivične prijave? Jer dolazi dan kada će odgovarati za svako ukradeno zrno, a i za još po nešto. Sram te bilo!!!, pisao je tada Bulatović.
Imajući u vidu kritike i optužbe koje su jedan drugom upućivali biće zanimljivo videti kako će odbor za poljoprivredu funkcionisati, te da li će biti prepiranja i čarki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari