Nova vest
Tenis

Petak, 12.08.2022.

10:19

"Cicipasov otac je potpuno lud, zbog toga Stefanos deluje 'autistično'"

Francuski teniski novinar Benoa Majlin rekao je da "svi misle da je otac Stefanosa Cicipasa lud".

Izvor: LN

Autor: LN

EPA-EFE/DAVID GRAY

Apostolos Cicipas poznat je i široj teniskoj publici zbog konstantnog pojavljivanja u javnosti, ali i najvećeg broja opomena za koučing.

Majlin je kazao da mu je njegov izvor, koji nije otkrio, rekao da sa Cicipasovim ocem postoji ozbiljan problem.

"Neću reći ko je u pitanju jer je još na Turneji, ali znam da bi svaki put kada bi se videli on meni rekao: 'Otac mu je lud'. On trenira i njegovu ćerku kojia ima 14, 15 godina i kada su na terenu on se toliko loše odnosi prema njoj da zbog njega plače", rekao je Majlin i nastavio:

"Tada pomislite: 'Čekaj, čoveče, da li shvataš ako se ponašaš prema svojoj ćerki? Isto je i sa Stefanosom, konstantno mu nešto priča i dobacuje. Mislim da zbog toga Stefanos deluje pomalo 'autistično' – zbog oca koji je potpuno lud i konstantno ga nervira. Ne znam šta mu tačno govori jer priča na gčrkom. Stefanos ga definitivno više ni ne sluša".


I pored "ludog" oca, Stefanos Cicipas je sa 24 godine uspeo da dođe do trećeg mesta na ATP rang listi, finala Rolan Garosa i devet titula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve