Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 11.08.2022.

17:11

Kros: Kostić je bio najbolji igrač Ajntratha, njegov odlazak je veliki udarac

Fudbaler Real Madrida Toni Kros smatra da će se odlazak Filipa Kostića iz Ajntrahta osetiti u Frankfurtu.

Izvor:

Autor:

Kros: Kostić je bio najbolji igrač Ajntratha, njegov odlazak je veliki udarac
EPA-EFE/Ronald Wittek

Srpski fudbaler je završio sve sa torinskim Juventusom, a Kros je o njemu govorio nakon osvajanja Superkupa Evrope pobedom nad upravom bivšim Kostićevim timom rezultatom 2:0.

"Kostićev odlazak je veoma ozbiljan udarac za Ajntraht. Po meni on je bio najbolji igrač tog tima, ne samo prošle sezone. Ne znam da li će dovesti nekoga na njegovo mesto, ne bi bilo loše... U tom slučaju imali bi ekipu koja može da nosi sa najboljima u Ligi šampiona", rekao je Kros.

Dve ekipe su izvele identične sastave kao u finalima kontinentalnih takmičenja koja su osvojili, a jedina razlika je bila upravo izostanak Kostića čije je mesto po levoj strani zauzeo Kristofer Lenc.

O tome da će zamena stići je govorio i trener ekipe Oliver Glazner.

"Nadam se da ćemo dobiti pojačanje na toj poziciji . Kris Lenc definitivno ne može da odigra 22 utakmice do Mundijala po 90 minuta. Nemamo više opcija za levu stranu", smatra austrijski stručnjak.

Prva meta je Ola Solbaken koji nastupa za norveški Bodo, prenosi "Bild".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve