Vesti

Naslovne strane za četvrtak, 11. avgusta 2022. godine

Autor: SI

Izvor: Beta

Naslovne strane za četvrtak, 11. avgusta 2022. godine

Izvor: Pixabay

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o situaciji sa korona virusom, privođenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta a bave se i nizom političkih i ekonomskih tema.

BLIC - List piše u tekstu pod naslovom "Moćna ruska propaganda da Moskva gradi baze po Srbiji" da Moskva nastavlja sa dezinformacijama. "Bahati rektor uhapšen zbog lažnih diploma", o privođenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta.

VEČERNJE NOVOSTI - "Koronu dnevno dobije i do 35.000 ljudi?", o "zamagljenoj situaciji" sa širenjem korona virusa.U tekstu "Hrvatima nezakonito podelili diplome?, list piše o privođenju bivšeg rektora kragujevačkog Univerziteta.

DANAS - "Napad na Danas zbog Vučićeve stare afere", o tome da su premijerka, tabloidi i Nebojša Krstić optužili Danas za objavu ličnih podataka predsednika Srbije. "Srbija u vrhu po upotrebi lekova za smirenje", o statistici o prometu medikamenata u svetu.

NOVA - "Gašić u igri za mesto u Vladi", o saznanjima da bi aktuleni direktore BIA Bratislav Gašić mogao da bude ministar u novoj vladi Srbije. List piše o poslovima sa državom kompanija koje su u vlasnišvtu ljudi bliskih vlasti u tekstu pod naslovom "SNS tajkuni koji drmaju Srbijom".

POLITIKA - "Do sada dve milijarde evra stranih investicija", o ulaganjima u Srbiju, u prvih sedam meseci ove godine. "Država neće tolerisati kršenje Uredbe o ceni hleba", o poštovanju vladine Uredbe o ceni hleba.