Košarka

Jelisaveta se opet oglasila zbog Tea: Podjelila čuvenu anegdotu Ivkovića

Jelisaveta se opet oglasila zbog Tea: Podjelila čuvenu anegdotu Ivkovića
Foto: jagodenamagli/Instagram | Jelisaveta se opet oglasila zbog Tea: Podjelila čuvenu anegdotu Ivkovića

Iskusni košarkaš Miloš Teodosić je otpao sa spiska putnika za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se od 1. do 18. septembra igra u Češkoj i Njemačkoj, ipak, bura se ne stišava.

U utorak uveče se pojavio snimak kako Teodosić sa sada već bivšim saigračima iz reprezentacije Srbije pjeva čuvenu pjesmu sa blago izmjenjenim riječima. Pojavio se i video snimak igrača na kom se vidi Teo kako pjeva poznatu narodnu pesmu.

"Jednoga dana žaliće mnogi što me više nema, ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena", pevali su reprezentativci Srbije u kafani, a prenosi Nova.rs.

Poznata narodna pjesma je po svoj prilici vid podrške i omaža koju je više košarkaša i van reprezentacije iskazalo dugogodišnjem plejmejkeru nacionalnog tima.

Njegova supruga Jelisaveta Orašanin je odlučila da još jednom pruži podršku mužu, ovog puta objavljivanjem čuvenih izjava Stefana Birčevića, Marka Simonovića i Dušana Dude Ivkovića o plejmejkeru. Ove snimke je podjelila na nekoliko "storija" na društvenoj mreži Instragram.

"Kouč Janakis nam je rekao da Teodosić ima jako slabe lateralne kretnje i da smo mi zbog toga morali da ga se rešimo i tako dalje. Ali znate zašto ima spore lateralne kretnje. Ima velika m**a pa mu smetaju, udaraju o parket, sprečavaju ga da ide levo i desno. Ja sam se smejao, ali to je jedna istina", rekao je Ivković i nasmijao se od srca tada.

Nije bilo očekivano da Teodosić otpadne sa spiska u ponedjeljak, kada se pojavila informacija da se to desilo. Petnaestak godina je bio lider nacionalnog tima Srbije i integralni deo gotovo svih pohoda u timovima koje su vodili prvo Ivković, a zatim i Aleksandar Đorđević sa mjesta selektora.

Posljednjh godina su ga povrede spriječavale da pomogne nacionalnom timu, pa ga nije bilo na Mundobasketu u Kini, ali je sada preporuka bila priznanje za najboljeg igrača finala Evrokupa u kom je Virtus uzeo titulu i plasirao se u Evroligu.

Svetislav Pešić, selektor Srbije i Košarkaški savez ove zemlje za sada nisu obrazložili odluku da Teodosić ne bude dio ekipe na dva predstojeća meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i na Evrobasketu u septembru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije