Balkan Magazin

Svim idiotima sa BG i NS tablicama u Crnoj Gori: “Zbog takvih su plakale mnoge majke!”

blokiran auto put jeziva nezgoda
Foto: privatna arhiva

Svakoga dana slušamo o nesrećama koje se događaju na drumovima u zemlji i(li) regionu očajni dok prebrojavamo  mrtve i povređene. Korisnik Tvitera koji je ovih dana išao do Ade Bojane na crnogorskom primorju je upravo to imao u vidu kada otvoreno besan piše svoje utiske iz saobraćaja.

– Išao sam do Ade Bojane pre 10-ak dana, a na putu do tamo, i nazad, glavni su mi utisak idioti koje sam sreo, i to njih najmanje desetak. Džaba nam auto-putevi, kada, tamo gde ih nema, vrebaju ovakve budale! Mislim na vas, gospodo, koji pretičete na punim, pretičete u krivinama, pretičete sa vašim krntijama koje samo što se ne raspadnu. Ali vi pretičete. Pretičete kolone, pretičete kamione, pretičete vozeći autobuse, pakao!

– Zbog takvih idiota, plakale su mnoge majke. Unesrećili su takvi mnoge domove. Preselo vam tih 10 minuta, koliko stižete ranije, ugrožavajući sebe i druge. A da budem iskren, najviše takvih bilo je sa BG i NS tablicama. Navikli ljudi na “brz život” i “divljanje”, i tako sve dok ne ugase nečiji život! Idioti! – zaključio je ovaj korisnik Tvitera.

I zaista, pitamo i vas, koliko ovakvih sretnete kada putujete negde?

Prema podacima Agencije za bezbednost saobraćaja Republike Srbije u periodu od 2016. do 2020. godine u saobraćajnim nezgodama u našoj zemlji smrtno je stradalo 2.760 lica, dok je 100.519 lica povređeno (16.489 teže, 84.030 lakše). Gotovo svaki drugi poginuli učesnik u saobraćaju bio je u putničkom vozilu – u svojstvu vozača ili putnika.

Izvor: Kurir

Na crnogorskom autoputu dešavaju se scene na granici realnog, i psiholozi se češu po glavi

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

197 Shares
197 Shares
Share via
Copy link