Stiven Sigal snima dokumentarac o ratu u Donbasu

Američki glumac Stiven Sigal snima dokumentarac o situaciji u Donbasu, izjavio je lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin, nakon susreta sa Sigalom.
"Da, on snima dokumentararac o ratu u Donbasu. Danas je razgovarao sa ratnim zarobljenicima u pritvorskom centru Jelenovka. Neki od zarobljenika su ubijeni nedavno u raketiranju sa ukrajinske strane", naveo je Pušilin na svom Telegram kanalu, preneo je Tas.
Pušilin je rekao da je Sigal primetio da 98 odsto onih koji pričaju o konfliktu u brojnim medijima nisu bili na terenu, te zato svet ni ne zna istinu.
"Sigal želi da promeni stav sveta prema ovom ratu, ali to neće biti lak zadatak, međutim, želim mu sreću", dodao je Pušilin.
 
Sigal je posetio Donbas zajedno sa Leonidom Sluckim, liderom Liberalne demokratske partije Rusije (LDPR), koji je direktor međunarodnog komiteta ruske Državne Dume.
  • cukigek

    10.08.2022 09:43
    patetično
    Glavne uloge u dokumentarcu tumače:
    Sigal - putin
    Depardje - lukašenko
    Saša Grej - Merkel

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.