Najnovije vesti
Slobodno vreme
Dok meteorolozi najavljuju blago zahleđenje, Ananasovi Asovi sjajnom ponudom i niskim cenama dovode sve(t) do usijanja! Nećete moći da odolite, zato izvolite!

Dok meteorolozi najavljuju blago zahleđenje, Ananasovi Asovi sjajnom ponudom i niskim cenama dovode sve(t) do usijanja! Nećete moći da odolite, zato izvolite!

Ponedeljak je poseban dan, jer ponedeljkom se dešava najbolja ponuda i najbolja kupovina među svim pravim ljubiteljima dobrog šopinga. Ponedeljak je dan za Ananasove Asove po neverovatnim cenama. Koliko god godina da imate, i kojeg pola da ste, među Ananasovim Asovima ima nečeg i za vas. Ponuda važi od ponedeljka, 8. avgusta do 14. avgusta i podrazumeva izuzetan odnos cena – kvalitet.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
. Foto: shutterstock
.

Ovog ponedeljka je posebna ponuda za sve ljubitelje dobrog zalogaja spremljenog kod kuće. Ono što mora da ima dobro opremljena kuhinja jeste kvalitetan mikser. Ananas vam nudi odličan ELECTROLUX Mikser EHM3300 po fantastičnoj ceni od 3.199 RSD. Ukoliko želite dobro umešeno testo, brzo umućen fil za kolač ili tortu, bez miksera to ne možete da napravite.

Leto je u jeku, osećamo to po temperaturama jer vreli talasi idu jedan za drugim. More u svakom trenutku zvuči primamljivo, pa ukoliko idete valja se dobro opremiti. Bez dobrog kupaćeg kostima se na more ne može, zato se među Ananasovim Asovima ovog ponedeljka nalazi jedan- CUPSHE Ženski dvodelni kupaći kostim u crvenoj boji za svega 2.550 RSD. A znamo da je crveno boja ljubavi, neka nasluti.

Ukoliko na more idete autom, pa želite dobru atmosferu da napravite u nekoj lepoj uvali za društvo ili porodicu, ili pak u svom dvorištu želite da se opustite uz omiljenu muziku, a utičnica za struju nije dostupna, među Ananasovim Asovima se nalazi rešenje. PHILIPS Prenosni CD radio AZ215B/12+3 paketa baterija, u crnoj boji će vam priuštiti pravu zabavu uz sjajan zvuk, gde god da ste. Možete i da birate, pa da odlučite da želite PHILIPS Prenosni CD radio AZ215S/12+3 paketa baterija u sivoj boji, i želja će vam biti ispunjena i to uz besplatnu dostavu na adresu. Ukoliko ipak želite nešto jače, onda je za vas Ananasov As koji podrazumeva uštedu od 6.000RSD, PHILIPS Soundbar TAB6305/10.

Ovog ponedeljka možete kupiti odlične pamučne unisex GERBI kratke nazuvice u beloj boji za samo 216 RSD. Neophodne su u svakom garderoberu, u što većem broju. Ono, čega takođe nikada nije dosta, su dobri mirisi. DAVIDOFF Cool Water Muška toaletna voda edt 125ml vam je dostupna po izuzetnoj ceni. Dostava je besplatna na dresu, ili besplatna na Ananas paket zoni, što znači da pokupite paket gde i kada vama odgovara. To važi za sve Ananasove Asove i uopšte porudžbine.

Mnoge dame koje vole HUGO BOSS Ženski parfem Boss Ma Vie 75ml će se radovati ovog ponedeljka, jer je ovaj parfem među Ananasovim Asovima u ponudi po specijalnoj ceni od 4.319RSD. U pitanju je cvetni miris, predstavljen 2014. godine a najavljen je epitetima: ženstvena, snažna, nezavisna. Gornja nota je kaktusov cvet i njegova zelena svežina, u srcu je ružičasta frezija, jasmin i delikatni pupoljci ruže, a bazu čini miris drveća i kedra.

I za kraj, ovog ponedeljka među Ananasovim Asovima nešto što ni jednu ženu neće ostaviti ravnodušnom. Sofisticirane, nežne, a efektne J&B JEWELLERI Srebrne minđuše na šrafić 925-0040 po neverovatnoj ceni od 1.499RSD. Koji god izbor da napravite, i ovog ponedeljka će to biti pun pogodak. Jer među Ananasovim Asovima je uvek baš ono što vam treba.