U sredu panoramsko razgledanje Zrenjanina za mlade humaniste i sportiste 1Foto: TO Zrenjanin

Turistička organizacija grada Zrenjanina se potrudila da još jednom atrakcijom, u okviru pratećeg programa manifestacije 37. Dana piva, obraduje najmlađe za koje organizuje panoramsko razgledanje grada.

Panoramsko razgledanje Zrenjanina komfornim autobusom organizuje se u sredu, 10. avgusta, počev od 9 časova a polazak je sipred Pinove vile.

Kako objašnjavaju u Turističkoj organizaciji Zrenjanina, program je namenjen najmlađim sugrađanima koji su se bavili humanitranim radom i mladim sportistima.

„Autobus će naše goste voditi bulevarom Milutina Milankovića sve do aerodroma Ečka, gde će gosti moći da upoznaju aerodrom i avione, pogledaju film a možda neko od njih poželi da bude pilot jednog dana. Onda se vraćamo preko industrijske zone, pored šećerane i Elekove vile, na kraju ćemo doći do Karađorđevog parka. Za sve smo im spremili obilje podataka, moćiće baš da uživaju“, priča Jaroslav Stevanov iz Turističke organizacije Zrenjanina.

Prema njegovim rečima, ideja je da se nagrade deca za sav trud koji su pokazali organizujući humanitarne akcije, susrete sa komšijama, promocije filmova.

Panoramsko razgledanje grada Zrenjanina i okoline počinje u 9 časova u sredu, 10. avgusta, a olazak je predviđen sa autobuskog stajališta ispred Pinove vile na magistrali, dok je povratak u 12 časova na istom mestu.

Predviđena su tri polaska, od 9, 13 i 16 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari