Stanković neće da rizikuje sa Pešićem i Ivanićem 1photo:Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Napadač Crvene zvezde ispao iz konkurencije za revanš sa Pjunikom.

Crvena zvezda je otputovala jutros u Jerevan, na sutrašnji revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Pjunikom (19.00), ali je Aleksandar Pešić ostao u Beogradu,.

Nedavno vraćeni centarfor zaradio je lakšu povredu zadnje lože u prvom susretu sa jermenskim predstavnikom, a trener Dejan Stanković nije hteo da rizikuje pogoršanje stanje iskusnog špica.

Što zbog praktično obezbeđenog prolaska u plej-of (5:0), što zbog toga što stručni štab ima na raspolaganju Milana Pavkova i Ohjija Omoidžuanfoa na toj poziciji.

Iz istog razloga na daleko putešestvije nije poveden ni standardni ofanzivni vezista Mirko Ivanić, koji je potreban zdrav Stankoviću za sledeće izazove u UEFA kvalifikacijama i Superligi Srbije.

Na put nije otišao ni Milan Rodić, jer mora da odradi dva žuta kartona iz prvih ovosezonskih 90 minuta crveno-belih u Evropi, a njega bi na mestu levog beka trebalo da zameni Marko Gobeljić. Talentovani Irakli Azarov je tek stigao u Zvezdu i još  nije spreman da uskoči u Rodićevu „kožu“.

Ako rutinski privede kraju Pjunikovu eliminaciju, Katai, Bukari, Borjan, Kangva… i ostali će verovatno imati posla sa Makabijem iz Haife, obzirom da su Izraelci bili ubedljivi u prvom susretu sa kiparskim Apolonom (4:0).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari