Petak, 05.08.2022.

09:20

Zaplena droge u Beogradu; uhapšene tri osobe

Policija je u Beogradu zaplenila kilogram i po kokaina i više od 400 grama marihuane.

Izvor: Tanjug

Zaplena droge u Beogradu; uhapšene tri osobe
Depositphotos/emevil

Uhapšeni su B. Š. (35), S. M. (46) i S. P. (34) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je takođe uhapsila i B. K. (29), L. S. (34) i A. V. (27) koji se terete za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kako se navodi, policija je pretresom stana u Beogradu u kojem živi B. Š. zaplenila je oko 1,5 kilograma kokaina spakovanog u oblepljenom paketu, vakum kesi i većem broju paketića, a pronađene su i dve elektronske vagice i novac koji je, kako se sumnja, stečen prodajom narkotika.

Takođe, policija je prilikom pretresa stana u Beogradu u kojem neprijavljeno žive S. M. i S. P. pronašla više pvc kesa sa marihuanom spremljenih za dalju prodaju, ukupne količine od skoro 427 grama.

Osumnjičeni B. K., L. S. i A. V. uhapšeni su prilikom primopredaje droge i kod njih je nađen po paketić marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: