Privreda

Igor Jovičić novi predsjednik Uprave Atos Bank a.d. Banjaluka

Igor Jovičić novi predsjednik Uprave Atos Bank a.d. Banjaluka
Foto: N.N. | Igor Jovičić novi predsjednik Uprave Atos Bank a.d. Banjaluka

Novi predsjednik Uprave Atos Bank a.d. Banjaluka je Igor Jovičić, saopšteno je iz ove banke.

Naime, Nadzorni odbor Atos Bank a.d. Banjaluka, uz saglasnost Agencije za bankarstvo Republike Srpske, imenovala je Igora Jovičića za novog predsjednika Uprave Atos Bank a.d. Banjaluka. Mandat novog predsjednika Uprave počinje 1. avgusta 2022. godine.

Igor Jovičić iza sebe ima dugogodišnje bankarsko iskustvo, a više od 16 godina obavljao je rukovodeće menadžerske pozicije u oblasti finansija, bankarskog tržišta i korporativnog bankarstva. Tokom bogate profesionalne karijere u bankarskoj industriji više od šest godina bio je i član Uprave i izvršni direktor Nove banke a.d. Banjaluka.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo zbog ovog imenovanja, koje sa sobom nosi profesionalni i lični izazov, ali i novo iskustvo. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje, te da ću svojim znanjem i iskustvom zajedno sa svojim kolegama dodatno unaprijediti poslovanje Atos banke. U ovoj banci imamo odličan tim ljudi, te sam siguran da ćemo uspjeti ispuniti sve važne ciljeve, te našim klijentima ostati pouzdan i jak finansijski partner", izjavio je ovim povodom predsjednik Uprave Igor Jovičić.

Poslovne aktivnosti Atos banke su usmjerene na konstantan razvoj i digitalizaciju bankarskih usluga, prateći savremene trendove poslovanja. Atos Bank a.d. Banjaluka nastavlja graditi dugoročne i harmonične odnose s klijentima, koji su im na prvom mjestu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije