Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.08.2022.

12:00

Najbolje za kraj – osvoji ovogodišnju prvu garnituru Zvezde

Danas, prvog avgusta, poklanjamo poslednji od pet dresova koliko ste mogli da osvojite učestvovanjem u nagradnoj igri na našim društvenim mrežama.

Izvor: B92

Autor:B92

Najbolje za kraj – osvoji ovogodišnju prvu garnituru Zvezde
B92

Prošlogodišnja treća garnitura otišla je u ruke Filipa Cvišića (preko Instagrama), domaći dres iz sezone 2021/22. pripao je Iliji Petkoviću (putem Fejsbuka), srećni dobitnik druge prošlogodišnje garniture je Mladen Jovanović (preko Instagrama), dok ćemo četvrtog proglasiti kasnije danas na Tviteru.

Podsećamo, Crvena zvezda se sprema za evropski start, a navijači su pokrenuli akciju da svi na stadion dođu u dresovima, pa se i naša redakcija uključila u taj poziv, tako što smo svakog dana delili po jedan dres na našim mrežama.

Navijače je na stadion pozvao Aleksandar Katai.

"Svaki put je poseban osećaj pred evropske utakmice, iako sam ih odigrao mnogo u dresu Crvene zvezde. Međutim, one sa sobom nose težinu, ali i pozitivan naboj, jer tad smo svesni da će tribine stadiona da budu pune, a tako najviše volimo da igramo. Pozvao bih navijače da na evropsku premijeru dođu u Zvezdinim dresovima i da se tako na tribinama napravi atmosfera za pamćenje", istakao je dribler iz Srbobrana.

Kako do dresa?

Pravila su jasna, da biste osvojili ovogodišnju prvu garnituru, i u njoj išli na utakmicu Crvena zvezda – Pjunik (sreda 20.45), morate da ispoštujete naredna dva koraka:

  • Pratiš B92.sport/net na Instagramu;
  • Na objavi na Instagramu tagujete prijatelja sa kojim želite da idete na evropsku premijeru crveno-belih;
  • Prijatelj koji je tagovan takođe mora da (za)prati B92.sport/net.
Utakmica između Crvene zvezde i Pjunika igra se u sredu 3. avgusta u 20.45, a na utakmicu se može ući i sa sezonskim ulaznicama.

Srećno, pobednika "giveaway-a" proglasićemo u nedelju!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve