Novosađanin povređen u udesu u Republici Srpskoj

Dve osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Jajce, u opštini Jezero.
Novosađanin povređen u udesu u Republici Srpskoj
Foto: 021.rs
Do nezgode je došlo kada si se sudarili "pasat" kojim je upravljao N.M. iz Jezera i "reno" koji je vozio S. P. iz Novog Sada.
"U ovoj saobraćajnoj nezgodi telesne povrede su zadobila oba vozača kojima je medicinska pomoć ukazana u Domu zdravlja 'Mrkonjić Grad' nakon čega su prevezeni u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Mrkonjić Grad", rekli su u PU Mrkonjić Grad, a prenosi Srpskainfo.
Za sada nema informacija o težini povreda.

Teme

udes
  • Bojan

    03.08.2022 08:43
    @ev

    Znam da se vi četvrt uljuđeni junci baš jako ložite na te plemenske "uzeli smo vam sve žene" fore. Kao što rekoh, možda su samo htele da odu tamo gde znaju da vaših bilmeza ima daleko manje nego u njihovom rodnom gradu koji ste uneredili.
  • ev

    02.08.2022 10:49
    @Bojan
    @ev
    "Slažem se, i ja redovno tu svratim kad idem u Hrvatsku na more. Mnogo vas ima manje kod kuće nego u NS, a i tu ste manje besni".

    Ja govorim o Vojvodjankama i Novosadjankama koje su ovde dosle da zive i zasnovale porodicu. Dobrodosle su uvjek i ovde su odlicno prihvacene. Kao i svi ljudi koji dolaze bilo u posjetu bilo da zive ovde.
    Ne znam zasto se žalite na ljude koji su "besni" kad i sam vaš komentar odaje problem bijesnila. Valjda se slican slicnom raduje. A mi cemo vas i "besne" i domacinski docekati i kao takvi ste dobrodosli !
    Svako dobro Vam zelim i pozdrav za NS!
  • Bojan

    02.08.2022 08:58
    @ev

    Slažem se, i ja redovno tu svratim kad idem u Hrvatsku na more. Mnogo vas ima manje kod kuće nego u NS, a i tu ste manje besni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika