Fudbal

Zvezdan i Zvezda pozivaju navijače: "Neka Marakana cela bude crveno-bela"

Zvezdan i Zvezda pozivaju navijače: "Neka Marakana cela bude crveno-bela"
Foto: Screenshot/Facebook | Zvezdan i Zvezda pozivaju navijače: "Neka Marakana cela bude crveno-bela"

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona pošto u srijedu dočekuju Pjunik. Poruka kluba je jasna "Neka Marakana cela bude crveno-bela".

Maskota kluba, Zvezdan Zvezdanić je zajedno sa mladim fudbalerima kluba posjetio Knez Mihailovu u pokušaju da animiraju što veći broj navijača da im se u srijedu pridruže.

Na zvaničnom profilu FK Crvena zvezda na društvenim mrežama osvanuo je poziv uz motivacioni video koji navijače zove na stadion "Rajko Mitić".

"Zvezdan Zvezdanić je sa našim mališanima posetio Knez Mihailovu ulicu i tom prilikom podsetio sve prolaznike da je 'Marakana' pravo mesto za druženje u sredu od 20 časova i 45 minuta. 'Crveno-belim' dresovima i barjacima upotpunili smo sjajnu atmosferu koja je vladala u našem glavnom gradu i time napravili fenomenalnu uvertiru za spektakl koji nas očekuje u sredu. Ne zaboravite da na utakmicu sa Pjunikom dođete u Zvezdinom dresu, kako bismo napravili spektakularnu koreografiju na tribinama Marakane i bodrili naše fudbalere do nove pobede i istorijskih uspeha", poruka je "crveno-bijelih".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije