• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijanova mama: Moj sin nije prodavao drogu

Milanka Golubović, majka Kristijana Golubovića, izjavila je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je njen sin uvek bio protiv droge.

Ona je rekla i da bi ga sama prijavila policiji da je imala bilo kakvu sumnju da je on umešan u prodaju narkotika.

"Znam da je njegov stav da se ne drogira i da je protiv droge. Njegov život je strašan, na moju nesreću, ali znam da nije imao veze sa prodajom droge", rekla je Kristijanova majka, iznoseći odbranu u beogradskoj Palati pravde.

Kristijan Golubović i njegova majka Milanka terete se da su zajedno sa još četiri osobe trgovali narkoticima na liniji Novi Pazar-Beograd, od početka avgusta 2009. do 16. januara ove godine.

Golubovićeva je u iskazu navela da je u tom periodu često bila van svog stana u Beogradu i da ne zna ni za kakvu prodaju droge.

Opisujući dan kada je uhapšena, Milanka je rekla da je trebalo da putuje u Nemačku i da je čekala da njen sin dođe po nju i odveze je na stanicu.

"On se nije javljao na telefon i u jednom trenutku se pojavila devojka Kristina, koju znam da je poznavao, i ušla u moj stan, izvadivši dva zamotuljka, koje je ostavila. Odmah nakon toga je otišla i posle par minuta se pojavila sa policijom", ispričala je Kristijanova majka.

Pre početka svedočenja, nju su pregledali doktori, jer se požalila na visok pritisak i tokom svedočenja je imala času sa vodom ako joj pozli.

Optuženi Ferat Skenderovski priznao je da je preuzimao drogu koja je stizala iz Novog Pazara, ali je naglasio da Kristijan Golubović nema nikakve veze sa tim.

"Drogu sam ja koristio i to po sedam-osam grama dnevno. Dolazili su i moji prijatelji i prijateljice koji su isto koristili drogu", rekao je optuženi.

Kristijan Golubović će odbranu izneti 15. juna, kada je predviđen nastavak suđenja, a danas je samo izneo lične podatke i rekao da se profesionalno bavi "ultimajt fajt" mečevima i da živi od prodaje majica sa svojom logom preko Interneta i prihoda od kolica za prodaju hot doga.

Golubović je pre nešto više od godinu i po dana pušten iz zatvora u Požarevcu, gde je izdržao kaznu od četiri godine zbog iznude 3.000 evra i kilograma zlatnog nakita od jednog bračnog para.

Od mladih dana poznat je u kriminalnim krugovima, a tokom devedesetih godina proveo je skoro deset godina u grčkim zatvorima.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

special image