Doček za Đokovića u ponedeljak od 20h ispred Skupštine Beograda

Svečani doček za Novaka Đokovića povodom osvajanja Vimbldona i 21. grend slem titule u karijeri biće organizovan u ponedeljak ispred Skupštine Beograda.
Organizator dočeka je Teniski savez Srbije.
Doček je od 20 časova. Očekuje se da će se Đoković prisutnima obratiti oko 21 čas.
Đoković je sedmi put u karijeri osvojio Otvoreno prvenstvo Engleske, pošto je pobedio Australijanca Nika Kirjosa 4:6, 6:3, 6:4, 7:6 (7:3).
  • agatoni,aga,akademik

    11.07.2022 09:59
    idemo
    da dočekamo našeg šampiona , mole se hejteri , zgubidani da ostanu kod kuće! Veliki šampion a naš !
    živela Srbija !
  • Čestitam

    11.07.2022 09:06
    Djokovicu na pobedi i to je njegova lična pobeda. Mučno je više gledati te i takve dočeke naših sportista i na neki način ih promovisati kao nacionalne pobede. Zar su njihove zaslužene ali lične pobede jedine pobede koje su preostale ovom narodu? Fakat da jesu.
  • Boban

    11.07.2022 07:36
    Boban
    Novaka sam zaista gotivio,navijao...ali od kada je usao u dil sa AV i bagrom,nezelim daga vidim na TV! Mozda licno i nije kriv,Novak koliko muje otac pohlepan za parama i materijanim stvarima? Sve u svemu sa takvom karijerom i teputacijom sam sebi je pljunuo u na sve to!!! Hvala!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).