Jet set

Oglasio se Riki Martin nakon zabrane prilaska bivšem partneru

Oglasio se Riki Martin nakon zabrane prilaska bivšem partneru
Foto: Printscreen/Instagram | Oglasio se Riki Martin nakon zabrane prilaska bivšem partneru

​Protiv poznatog pjevača Rikija Martina (50) podnijeta je tužba za porodično nasilje i dobio je zabranu prilaska bivšem partneru u Portoriku, a nakon što je sud ovu vijest saopštio, oglasio se i pjevač.

Riki je na svom Twitter nalogu negirao optužbe koje su dovele do toga da mu je izrečena zabrana prilaska bivšem prijatelju i partneru, ali ljubavna saga će se ipak nastaviti na sudu.

Prema portorikanskim novinama "El Vocero", latino pjevač je izlazio sa podnosiocem prijave za zlostavljanje sedam mjeseci prije nego što se par razdvojio prije dva mjeseca.

Međutim, Martin nije prihvatio raskid i više puta je pokušavao da stupi u kontakt sa svojim bivšim partnerom.

Pjevač je optužen da ga je često zvao i da je "najmanje u tri navrata viđen kako luta izvan svog prebivališta, zbog čega je podnosilac prijave počeo da strahuje za svoju bezbjednos".

Slavnom pjevaču je naređeno da se uzdrži od bilo kakvog kontakta sa podnosiocem prijave, fizički ili putem telekomunikacija, preko mejlova i društvenih medija.

Portparol ondašnje policije Aksel Valensija odbio je da javno kaže ko je tražio zabranu prilaska, pošto je anonimnost stranke obezbjeđena prema zakonu Portorika o nasilju u porodici.

Početkom jula, Asošijeted pres je izvijestio da je sudija Raiza Kajigas Kampbel potpisala nalog o zabrani prilaska, iako policija tada nije mogla da utvrdi gde se Riki Martin nalazi i da mu ga zvanično uruči. Nalog, inače, ističe 21. jula, nakon čega će Martin i podnosilac prijave biti pozvani na raspravu.

Martin je prvi put javno negirao optužbe u saopštenju objavljenom na Twitteru u ponedjeljak 4. jula.

"Nalog za zaštitu iznijet protiv mene je zasnovan na potpuno lažnim navodima, tako da ću kroz sudski proces odgovoriti činjenicama i dostojanstvom koje me karakterišu", napisao je on, dodajući da pošto je to pravni predmet koji je u toku, u ovom trenutku ne može da daje detaljne izjave, prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije