ŠOK! NADALU PUKAO TRBUŠNI MIŠIĆ! Španac saznao užasnu vest pa doneo VAŽNU ODLUKU pred polufinale Vimbldona!
Foto: Profimedia

UDARNA VEST

ŠOK! NADALU PUKAO TRBUŠNI MIŠIĆ! Španac saznao užasnu vest pa doneo VAŽNU ODLUKU pred polufinale Vimbldona!

Tenis -

Poslednje informacije iz Španije o stanju Nadala.

Rafael Nadal je insistirao da nastavi meč četvrtfinala Vimbldona protiv Tejlora Frica uprkos povredi stomačnih mišića, a sada navodno želi da izađe na teren i zaigra u polufinalu protiv Nika Kirjosa iako mu je pukao mišić.

Ugledna španska "Marka" došla je do informacije o stanju Nadala dan nakon četvrtfinalnog duela koji je završen nakon četiri sata i 20 minuta igre.

Pomenuti list navodi da Nadal ima rascep od sedam milimetara u jednom od trbušnih mišića, ali ipak želi da zaigra protiv Kirjosa.

"Marka" podseća da je "bik sa Majorke" jednom već igrao u ovakvim uslovima 2009. godine kada je na US openu igrao polufinale protiv Huana Martina del Potra.

Sam Nadal je nakon pobede u četvrtfinalu bio svestan da ima problem sa trbučnim mišićem, što je i rekao odmah nakon što je okončan peti set.

Međutim, brzo se povela polemika koliko je ozbiljan problem koji Španac ima, a jedan od skeptičnih je i poznati teniser Fabio Fonjini koji je putem društvene mreže Instagram poručio pratiocima da "ne veruju u sve što pročitaju" i da je ubeđen da neko ko je povređen ne bi mogao da pobedi u meču koji traje četiri sata i 20 minuta.

Sa druge strane, Fric, koji je od drugog nosioca izgubio u meču za polufinale, rekao je nakon meča da je primetio da Nadal stvarno ima problem i da je verovatno uspeo da se nosi sa bolom do kraja meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track