06. jul  2022. 17.33  →  20.20 | Izvor: RTV (Đorđe Nikolić)

U Egzit kampu na Štrandu oko četiri hiljade turista

NOVI SAD -

Posetioci Egzit festivala okupirali su Novi Sad i odbrojavaju sate do njegovog početka. Pored privatnih smeštaja, koji su gotovo popunjeni, u kampu na Štrandu će biti smešteno četiri hiljade turista, koji su već danas postavili svoje šatore.

video icon

exit, kamp, strand

Pod ovogodišnjim sloganom "Zajedno, uvek" organizatori Egzita šalju u svet poruku sa već prepoznatljivim imidžom, a čine ga, između ostalog dobra energija, tolerancija i ljubav. To se oseti i među posetiocima kampa, koji su u toku dana pristigli na Štrand.

Kapacitet kampa prvobitno je bio planiran za 7.000 gostiju, ali je zarad njihovog kvalitetnijeg boravka, odlučeno da se broj ograniči na 4.000.

"Ono što je bitno jeste da kamp ove godine ima zone, imaju malu prodavnicu, fud-kutak, zabavnu zonu i sportsku, a lekari, obezbeđenje i info pult radiće 24 sata", kaže portparol Egzita Milica Dragomirović.

Festival bi prema najavama trebalo da obori dosadašnje rekorde i nešto više od 200.000 posetilaca imaće priliku da gleda zvezde, poput Nik Kejva, najplaćenijeg svetskog DJ-a Kelvina Herisa i mnoge druge.

"Ovaj Egzit biće poseban po tome što ima najbolji lajn-ap ikada, što je najposećeniji do sada i što je jedan dokaz da smo se vratili i da su muzička i festivalska industrija tu", kaže portparol Egzita Milica Dragomirović.

Kompleti ulaznica su rasprodati, dok je ostao manji broj jednodnevnih koje se mogu kupiti u podnožju tvrđave. Oni koji su odlučili da putuju vozom, informacija da su polasci iz Beograda svako veče u 23 sata, u ponoć i jedan sat, a voz iz Novog Sada će polaziti ujutro od 1.30 do 4.30 na svakih sat vremena.

Tagovi