NE KAČI SE SA BUDUĆIM MINISTROM: HRT jedini uklonio vest o skandalu u koji je prošle godine bio upleten Marko Primorac! VIDEO
Foto: Rts

on im je i u upravnom odboru

NE KAČI SE SA BUDUĆIM MINISTROM: HRT jedini uklonio vest o skandalu u koji je prošle godine bio upleten Marko Primorac! VIDEO

Hrvatska -

Budući hrvatski ministar finansija Marko Primorac i njegova supruga Iskra, takođe visoki državni funkcioner, vakcinisani su u februaru prošle godine.

Nakon što su Index.hr i brojni drugi mediji o tome objavili, Primorac i njegova supruga su preko advokatske kancelarije tražili od da uklone članak.

Učinili su to uz tanko obrazloženje da više nema javnog interesa za te informacije, pa ih nema smisla držati na Guglu.

I Indeks i većina medija koji su objavili vest odbili su da je uklone.

Ali barem je jedan medij preko reda izbacio vest o vakcinaciji Marićevog naslednika i njegove supruge. Taj medij je HRT.

Iako je HRT u februaru 2021. objavio da su Primorci prečesto vakcinisani, taj članak je obrisan, napominje Mirovina.hr. Nije jasno u kom tačno trenutku i zbog čega je HRT uklonio tu vest.

Ali je zato poznato da je budući ministar Marko Primorac, osim što je profesor na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i član Upravnog odbora Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, zamenik predsjednika Nadzornog odbora HRT-a. od decembra 2021.

Kurir.rs/Index.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track