Najnovije vesti
Vesti Novi Sad
VREME JE ZA DVODELNU I JEDNODELNU MODU Odlična ponuda kupaćih kostima u Novom Sadu, a EVO PO KOJIM CENAMA

VREME JE ZA DVODELNU I JEDNODELNU MODU Odlična ponuda kupaćih kostima u Novom Sadu, a EVO PO KOJIM CENAMA

Sunčani dani i visoke temperature koje su poslednjih dana zabeležene u Novom Sadu, naterale su mnoge Novosađane da ovih dana krenu u potragu za novim kupaćim kostimom. Kako to obično biva, trendovi se menjaju svake sezone pa su tako i ove godine, modni dizajneri uneli novine koje su rezervisane samo za jedno leto a cene se kreću od 600 do oko 9.000 dinara.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Moderni kupaći kostimi i upola jeftiniji Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Moderni kupaći kostimi i upola jeftiniji

Dobra vest je da su sve specijalizovane prodavnice odlično opremljene i da, pored novih, imaju i autlet modele piše portal mojnovisad.com. Naravno, jednodelni i oni dvodelni mogu se pazariti i u brendiranim marketima, cene su raznovrsne, a dvodelni se uglavnom prodaju raspareno. Za pojedine potrošače to i nije tako loše jer u ovom slučaju mogu da prave kombinacije prema ličnim afinitetima.

Kupaći kostimi
Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija
Kupaći kostimi

Najjeftiniji ženski kupaći košta oko 1.200, (kada se saberu gornji i donji deo), dok za one nešto skuplje treba izdvojiti oko 9.000 dinara. Muške kupaće gaće prodaju se po ceni od 600 do 2.950, a bermude za plažu od 999 do 4.990 dinara.

U skoro svim buticima ženski jednodelni kupaći i bikiniji su prisutni u raznovrsnim krojevima te će, čini se, svaka Novosađanka lako pronaći onaj model koji odgovora njenoj figuri. Naime, gornji i donji delovi se biraju u skladu građe te slobodno možete da kreirate bikini po svojoj meri, a podjednako su zastupljeni i jednodelni koji, takođe, predstavljaju vrlo moderno rešenje za plažni izgled.

Trgovci, kako kažu, imaju pune ruke posla jer je počela sezona godišnjih odmora i odlaska na letovanje.