IBRAHIMOVIĆ JE PROŠLOST, SRBIN SADAŠNJOST! Poslednja dva meseca je NAJBOLJI, sada je dao gol i plesao sa ČUVENIM centarforom VIDEO
Foto: Profimedia

DOMINIRA

IBRAHIMOVIĆ JE PROŠLOST, SRBIN SADAŠNJOST! Poslednja dva meseca je NAJBOLJI, sada je dao gol i plesao sa ČUVENIM centarforom VIDEO

Fudbal -

Srpski fudbaler uživa u Americi.

Dejan Joveljić je u avgustu 2021. godine pojačao Los Anđeles Galaksi u transferu vrednom 3.500.000 evra, a "preko bare" se snalazi prilično dobro.

Centarfor je u noći između ponedeljka i utorka postigao novi pogodak, a nedavno je proglašen za igrača meseca u Galaksiju drugi put zaredom

On je te nagrade dobijao u maju i junu, a da mu je dobro u sredini u kojoj se nalazi govori nam i proslava poslednjeg pogotka.

Joveljić je na utakmici MLS protiv Montreala (4:0) sa bele tačke postigao gol u nadoknadi vremena prvog poluvremena, a onda je zaplesao sa Havijerom Hernandezom, popularnim Ćićaritom, nekadašnjim fudbalerom Mančester junajteda i Real Madrida.

Ćićarito je još jedan u nizu igrača kjoji su igrali na najvišem nivou koji su dolazili u Galaksi, a svakako se izdvajaju Dejvid Bekam, Stiven Džerard i Zlatan Ibrahimović.

Bivši fudbaler Crvene zvezde i Ajntrahta je postigao devet golova u svim takmičenjima ove sezone, a pogodak protiv Montreala bio je šesti na poslednjih šest utakmica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track