Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.07.2022.

09:30

Ronaldo ponuđen Barseloni?!

Fudbaler Mančester junajteda i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo pregovara o transferu u Barselonu, tvrde španski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Ronaldo ponuđen Barseloni?!
Foto: Profimedia

Ronaldo se u ponedeljak nije pojavio na pripremama kluba sa "Old traforda" za narednu sezonu, pošto je navodno razočaran u čelnike Mančester junajteda zbog loše transfer politike.

Španski sportski list "As" prenosi da se menadžer portugalskog fudbalera Žorž Mendeš sastao sa predsednikom Barselone Djoanom Laportom.

"Razgovarali su o igračima kao što su Ruben Neves, Rafael Leao i Bernardo Silva, ali i o Ronaldu. Laporta je prošle godine pitao Mendeša da li bi Ronaldo prešao u Barselonu, ali ga je teška finansijska situacija u klubu onemogućila da ozbiljno pristupi pregovorima", navodi španski list.

"As" ističe da je Barseloni i dalje prioritet angažovanje napadača Bajerna Roberta Levandovskog, ali bi voleli da dovedu i Ronalda, koji je nekada igrao za Real.

"Niko ne može da demantuje da je Ronaldo bio tema razgovora Mendeša i Laporte. U narednim danima biće poznato da li je do dogovora došlo", tvrdi "As".

Engleski mediji prenose da Portugalac ne odustaje od mogućnosti da karijeru nastavi u nekom od klubova koji će igrati u Ligi šampiona.

Mediji su povezivali Ronalda i sa Čelsijem, Bajernom i Arsenalom, ali se čelnici Mančester junajteda nadaju da će portugalski fudbaler ipak ostati u klubu, što je više puta saopštio novi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve