Picerija "Garden" kod legendarnog Mileta Pice: Mesto gde se najviše uživa i najbolje jede

Uz najukusniju picu, u najboljem društvu, u novosadskom hladu - ovo je pravi način da provedete tople letnje dane.
Picerija "Garden" kod legendarnog Mileta Pice: Mesto gde se najviše uživa i najbolje jede
Foto: 021.rs

Višedecenijsko znanje o kreiranju najbolje, ujedno prve pice na našim prostorima, s Novosađanima rado deli Milorad Stošljević, poznatiji kao Mile Pica.

Čovek koji svakog gosta toplo pozdravi, opuštena atmosfera i miris neverovatne hrane dovoljno je razloga da posetite "Garden", novosadski restoran koji je daleko poznat po svojim picama, svojevrsnim specijalitetima vrhunskih pica majstora.

Kod Mileta se nekoliko stvari podrazumeva: ogroman izbor pica i salata, ambijent koji opušta i jelovnik u kojem ćete pronaći brojne zdrave, ali ukusne specijalitete koji su više od hrane i obroka.
 
 
Ušuškan u Vase Stajića 27, u širem centru Novog Sada, "Garden" u ponudi ima najukusniju kaprićozu, margaritu, specijalitet kuće - Garden picu, ali i mnoge druge pice koje su dodatak vašim druženjima. 
 
Pice u najkraćem mogućem vremenu stižu na vaš sto, ali brzina ne znači da se štedi na kvalitetu. Zato ćete u "Gardenu" već s ulaskom u prostrani lokal osetiti bogate mirise iz peći, a u opciji je i dostava svežih jela na vašu adresu.
 
Mile ceni svoje goste, a nakon dugog boravka u Americi i povratka u Novi Sad, s otvaranjem restorana "Garden" odlučio je da njegova usluga bude na najvišem nivou. Taj nivo je "na glasu" i sada, a ponuda koja je pred gostima neće ostaviti nikog ravnodušnim. 
 
Daleko je poznato da su Miletovi gosti bili (i ostali) ekskluzivne zvezde poput Šerbedžije, Bregovića i Čole, a da se po picu dolazilo iz drugih gradova i na istu čekalo satima.
 
 
Odlučite se za jela sa grila, ukusne paste ili obrok salate, pažljivo osmišljena jela za one koji vode računa o ishrani, a tu su i dezerti zbog kojih ćete se definitivno vratiti - uvek mistična "nutella pizza", klasična, ali bogata krempita, kolači i torte (u ponudi su i osvežavajuće "sirove" torte bez dodatog šećera), salate i sladoled.
Pica je više od hrane, a u to možete da se uverite i sami u Vase Stajića 27. Posetite uvek raspoloženog, neumornog Mileta lično i saznajte zbog čega baš on pravi najbolje pice u gradu, a kompletan jelovnik pogledajte OVDE.
 
Vidimo se u "Gardenu", dobro došli.

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti