Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 04.07.2022.

01:05

Novak o narednom protivniku: Spreman sam

Srpski teniser Novak Đoković govorio je o svom narednom protivniku Janiku Sineru.

Izvor: SN/LN

Autor: SN/LN

Novak o narednom protivniku: Spreman sam
EPA-EFE/ANDY RAIN

Đoković se plasirao u četvrtfinale Vimlbdona pobedivši Tima van Rajthovena sa 3-1 u setovima.

O svom narednom protivniku Janiku Sineru, rekao je:

"Mogu samo da govorim u superlativima o njemu, znamo da je veoma talentovan, već se ostvario kao vrhunski igrač i gledao sam kako igra na mnogo različitih podloga, sazreo je mnogo na velikoj sceni više ne oseća previše pritiska. Sada je veoma samopouzdan, veruje da može da pobedi protiv bilo koga i to je veoma bitno za mladog igrača, i kao mlad je dobio mnogo mečeva protiv vrhunskih tenisera", pojasnio je Đoković.

Pohvale nisu tu stale:

"Gledao sam njegov meč s Alkarasom, bio je dominantan u prva dva seta, posle toga je bilo napetije, bila je to borba, ali nekako je uvek kontrolisao meč. On je veoma čvrst u svakom udarcu servis, forhend, bekhend, stalno vrši pritisak na rivale i zbog toga vidim pomalo od svoje igre u tome, kada sa kraja terena odigra ravni bekhend i ostaje blizu linije da izvrši pritisak. Biće izuzetno izazovan meč za obojicu, on igra brzo, sa puno ritma, trenirali smo ovde nekoliko puta i znam šta me očekuje i spreman sam za to.",
priča srpski as.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve