FOTO: Vučić objavio ovonedeljnu pobedničku fotografiju Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je pobedničku fotografiju ove nedelje u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", a autor je Budimir Jovanović.
FOTO: Vučić objavio ovonedeljnu pobedničku fotografiju Srbije
Foto: Pixabay
"Dragi sugrađani, koliko vidimo, ovonedeljna žega vas nije sprečila da nam pošaljete fenomenalne slike, koje su nas povele na još jedno foto-putovanje po čarobnim krajolicima Srbije.
Nadamo se da u prirodi i hladovini uživate u nedeljnom jutru i fotografiji koja je pobedila ove nedelje. Snimljena je na Zlatiboru, a autor je Budimir Jovanović.
Sve čestitke Budimiru, a od vas očekujemo nove slike naše prelepe, najlepše Srbije", napisao je Vučić na Instagramu.
 
  • Nikola

    03.07.2022 14:07
    Goran @ Te fantazmagorije postoje samo u nato umovima nato sledbenika koji se "informisu" na nato medijima. Cirka 5% populacije. Nas 95% normalnih uopste ne znamo o cemu vi to mantrate i palamudite.
  • pajo patak

    03.07.2022 12:53
    bravo Đenka
    al‚ga opravi.
  • Goran

    03.07.2022 11:43
    Vcc pdr
    Jovanjica,Naplatna rampa,SavaMala,TENT kasa se zapalio,Pad helikoptera,Poplave u Obrenovcu,Potporni zidovi.......Galerija slika neprdnjackih s.... je neiscrpna

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.