KRISTIJANO RONALDO ODLAZI! Portugalac NAPUŠTA Mančester junajted! Ovo je RAZLOG!
Foto: Profimedia

PRELOMIO

KRISTIJANO RONALDO ODLAZI! Portugalac NAPUŠTA Mančester junajted! Ovo je RAZLOG!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo napušta Mančester junajted.

Ovu eksklutzivnu vest objavili su u subotu engleski mediji koji tvrde da je Ronaldo zatražio dozvolu od uprave Junajteda da ovoga leta napusti klub.

Portugalski napadač se na “Old Traford” vratio prošog leta sa velikim motivom da pomogne klubu na putu povratka u vrh Premijer lige, a na kraju je doživeo veliko razočaranje.

“Crveni đavoli” su sezonu završili tek na šestoj poziciji na tabeli, što znači da ih naredne godine nećemo gledati u Ligi šampiona.

Prema pisanju “Tajmsa” upravo to je glavni razlog zbog kojeg Kristijano želi da napusti klub, pošto igranje u Ligi Evrope nije dovoljno atraktivno za Portugalca

Kristijano je navodno saopštio rukovodstvu Mančester junajteda da želi da napusti klub ukoliko na njegovu adresu stigne neka primamljiva ponuda, a toga svakako neće manjkati.

Nemanja Matić, Kristijano Ronaldo
foto: AP

Pomenuti izvor navodi da je Portugalac uveren da je pred njim bar još tri-četiri sezone vrhunskog fudbala, pa prema tome traži neki tim čije su ambicije srazmerne njegovim.

U prevodu Ronaldo traži klub koji će napasti trofeje u svom takmičenjima u kojima nastupa, a to Junajted ttrenutno nije.

Petostruki osvajač Zlatne lopte ističe da i dalje izuzetno poštuje Mančester junajted, ali evidentno je da ne želi svoje poslednje fudbalske sezone traći u klubu koji je u procesu rekonstrukcije.

Već danima se nagađa o sudbini Kristijana Ronalda, a sada je i definitivno da napadač nema nameru da ostaje na “Old Trafordu”. Krajem prošlog meseca govorilo se da su za Portugalca zainteresovani Bajern iz Minhena, Čelsi ali i bivši klub Real Madrid. Videćemo ko će se na kraju izboriti za pospis portugalskog superstara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track