U brodolomu nestalo više od 20 ljudi

Više od 20 članova posade inženjerskog broda sa ukupno 30 ljudi nestalo je nakon brodoloma u vodama kod Hongkonga tokom tropske oluje Čaba, saopštile su vlasti.

Izvor: Tanjug

Subota, 02.07.2022.

12:20

U brodolomu nestalo više od 20 ljudi
EPA-EFE/HONG KONG GFS HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES

Spašena su tri člana posade, a operacije potrage i spasavanja ostalih se nastavljaja na oko 300 kilometara jugozapadno od Hongkonga, saopšteno je iz gradske vazduhoplovne službe, prenosi Rojters.

Neki od članova posade su napustili brod, koji se prelomio na pola, ali teški vremenski uslovi ometaju spasilačke napore.

Tropska oluja Čaba praćena jakom kišom i snažnim vetrom, zaobišla je ovaj globalni finansijski centar u kojem je poremećen javni prevoz, a mnoga preduzeća su primorana da prekinu sa poslovnim aktivnostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: