SRBIJU ZANIMA SAMO TRIJUMF PROTIV AMERIKE! Ranđelović: Dosta bi nam značila pobeda protiv SAD
Foto: Starsport©

sp u budimpešti

SRBIJU ZANIMA SAMO TRIJUMF PROTIV AMERIKE! Ranđelović: Dosta bi nam značila pobeda protiv SAD

Ostali sportovi -

Vaterpolo reprezentativac Srbije Sava Randjelović rekao je danas da meč za peto mesto nije bio plan njegove ekipe pred Svetsko prvenstvo u Madjarskoj, ali je dodao da bi im pobeda protiv Sjedinjenih Američkih Država dosta značila.

"Treći put igramo za peto mesto, to nije bio naš plan, želeli smo medalju... Idemo protiv Amerikanaca na pobedu, dosta bi nam značila u pripremama za Evropsko prvenstvo u Splitu", rekao je Ranđelović, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolisti Srbije sastaće se sutra u Budimpešti sa selekcijom SAD, u utakmici za peto mesto na Svetskom prvenstvu.

Srbija će završiti ovo prvenstvo sa timom sa kojim je i otvorila takmičenje u grupi u Segedinu. Izabranici Dejana Savića su u toj utakmici pobedili SAD sa 17:13.

"Ovo je drugačija utakmice od one u grupi. Znamo odakle nam preti najveća opasnost... Sada u svetu vaterpola ima osam podjednakih reprezentacija i svaka svaku može da pobedi. Tako je bolje za vaterpolo", rekao je Randjelović.

Nemanja Vico je istakao da je pobeda SAD protiv Madjara veliko iznenadjenje i da to tera na oprez.

"Želeće da nas pobede, fizički su odlično pripremljeni. Cilj je da se podignemo i pobedimo u dobroj partiji. Dogovor je da u svaki meč ulazimo maksimalno motivisani sa ciljem da se pobedi. Sada je cilj peto mesto", rekao je Vico.

Utakmica izmedju Srbije i SAD na programu je sutra od 17.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track